Здійснено моніторинг заходів в рамках Системи управління безпечністю харчових продуктів

8 грудня 2020, 17:02
Здійснено моніторинг заходів в рамках Системи управління безпечністю харчових продуктів

З моніторинговою місією 4 грудня начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ріта Холоденко за участі  голови райдержадміністрації Валерія Честних відвідали Сватівську загальноосвітню школу I-III ступенів № 2.

Ріта Холоденко відмітила, що у закладі здійснено великий обсяг робіт: придбано нове сучасне обладнання, приміщення знаходиться у належному санітарному стані, усі працівники шкільної їдальні мають спецодяг, маски, рукавички, щітки.

Валерій Честних зауважив про пріоритетність і важливість вирішення питань з приведення закладів освіти району до діючих норм.

За результатами перевірки очільниця обласного управління надала низку рекомендацій та подякувала за плідну роботу в цьому напрямку.